17.9.14

'Looking at the Future: the transition towards Green Economy’

v_140328_ecosost_7967.jpgEl Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya (CADS) i la xarxa European Environment and Sustainable Development Advisory Councils (EEAC) organitzen, el proper 1 d'octubre, una taula rodona sobre la transició cap a l'Economia Verda.

El debat, moderat per Ferran Rodés (President del CADS), comptarà amb la participació de:

- Sra. Dominique Dron, membre del Conseil Géneral de l'Economie, de l'Industrie, de l'Énergie et des Tecnologies (CGE) de França i ex-comissionada general per al desenvolupament sostenible de França;

- Sr. Simon Upton, director de medi ambient de l'Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE) i exministre de medi ambient, ciència i tecnologia de Nova Zelanda;

- Sr. Bjorn Stigson, expresident del World Business Council for Sustainable development (WBCSD) i membre del CADS;

- Sr. José Manuel Entrecanales, president i conseller delegat d'ACCIONA. Membre de la Comissió Executiva del WBCSD.

pdf Invitació en català
pdf Invitation in English
pdf CV ponents
 
Aquest és el segon debat sobre Economia Verda organitzat pel CADS l'any 2014. El primer, que va celebrar-se el març, va comptar amb la participació de la Sra. Connie Hedegaard, comissària europea d'Acció Climàtica; la Professora Miranda Schreurs, presidenta de la xarxa EEAC; el Sr. Björn Stigson i el Dr. Josep Enric Llebot, secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

La taula rodona tindrà lloc el proper 1 d'octubre, de 9:00 a 11:00h, a La Pedrera (Passeig de Gràcia, 92, Barcelona) i compta amb el suport de la Fundació Catalunya - La Pedrera.

L'acte és d'entrada lliure, tot i que es requereix inscripció prèvia ( cads.presidencia@gencat.cat / Telèfon: + 34 933633867). Es disposarà d'interpretació simultània anglès-català.