22.7.13

Actes del VI Fòrum de Política Forestal: "Boscos i Societat en un context de canvi global: Reptes i Oportunitats"

Benvolguts/des,

Més val tard que mai, ens complau fer-vos arribar la publicació oficial de les Actes del VI Fòrum de Política Forestal: "Boscos i Societat en un context de canvi global: Reptes i Oportunitats", celebrat al CTFC, Solsona, del 4 al 6 de novembre del 2008. Estarà disponible on-line a la web del CTFC al llarg del mes d'agost.

Esperem que sigui del vostre interès.

Salutacions cordials.

*****************************************

Apreciados/as señores/as,

Más vale tarde que nunca, nos complace mandarles la publicación oficial de las Actas del VI Forum de Política Forestal: "Bosques y Sociedad en un contexto de cambio global: Retos y Oportunidades", celebrado en el CTFC, Solsona, del 4 al 6 de Noviembre de 2008. Estarà disponible on-line en la web del CTFC a lo largo del mes de Agosto.

Esperamos que sea de su interés.

Saludos cordiales.

******************************************

Dear Sir/Madam,

Better late than never, we are happy to send you the  officialy published Proceedings of the VI Forum on Forest Policy: "Forests and Society in a Global Change framework: Challenges and Opportunities", held at the Forest Sciences Centre of Catalonia - CTFC (Solsona, Spain) on November 4-6th 2008.  It will be publicly available online on CTFC's website during the course of August.

Hoping that  it will be of your interest,

Sincerely.



Responsabilitat Global abordarà reptes de la política forestal en el VI Fòrum

VI FÒRUM DE POLÍTICA FORESTAL
BOSCOS I SOCIETAT EN UN CONTEXT DE CANVI GLOBAL: REPTES I OPORTUNITATS
Solsona, 4, 5 i 6 de novembre de 2008

La sisena edició del Fórum de Política Forestal pretén abordar des de les més actuals tendències internacionals per a la promoció de l'ús sostenible i responsable dels productes forestals o les aliances de comunicació per enfortir la projecció social del sector, fins a l'adaptació dels models de política forestal als nous reptes i oportunitats del sector i la participació de les empreses i la societat en el desenvolupament sostenible.

Un dels temes del fòrum seran els nous reptes ambientals i corresponsabilitat social : sinèrgies i oportunitats de la relació dels boscos amb la societat a través del paper d'empreses i fundacions en la gestió i conservació de boscos, així com la participació de la societat i pedagogia des de l'ambientalisme.

La responsabilitat global, una oportunitat per al medi ambient. Josep Maria Canyelles, de Responsabilitat Global

El paper de les fundacions en la gestió i conservació dels boscos. Francesc Giró, Director d'Acciónatura

El mecenatge de l'empresa privada. Joan Rovira Ciuró, Fundació Boscos

Sensibilització i discursives socials. José Luís Tous, Cap Nacional Marketing i Ventes, Divisió Switch, Boehringer Ingelheim S.A.