29.7.13

El IV Congrés del Tercer Sector Social se celebrarà del 27 al 29 de novembre


L'acte tindrà lloc del 27 al 29 de novembre.


L'acte, organitzat per la Taula del Tercer Sector Social de Catalunya, tindrà lloc al Centre de Convencions Internacional de Barcelona sota el lema "Avançar en igualtat i Drets Socials".
El Congrés pretén ser l'espai de trobada, de reflexió i de projecció del conjunt del Tercer Sector Social, per poder donar una millor resposta als desafiaments que la societat i els moments actuals plantegen.

Entre les principals novetats d'enguany, destaca el canvi de disseny en el programa, que passa a ser més extens i s'allargarà de dimecres a divendres. A més, el Congrés comptarà amb activitats innovadores com visites 'in situ' a entitats i projectes interessants, debats sobre reptes del Tercer Sector o projeccions de vídeos.

Les activitats habituals per als congressistes es complementaran amb un programa paral·lel d'accés gratuït per a d'altres persones interessades i per al públic general. I tot sota el lema "Avançar en igualtat i drets socials", perquè les entitats volen demostrar que no renuncien a l'objectiu de construir una societat amb més cohesió i benestar.

Les entitats que ho vulguin poden enviar les seves propostes a través de la web fins al 31 de juliol

Foto: L'acte tindrà lloc del 27 al 29 de novembre.