24.2.16

L'Associació Alba de Tàrrega reflexiona obertament sobre reptes d'innovació: Canyelles parlarà de Territori Socialment Responsable

  • Josep Maria Canyelles intervindrà a Tàrrega, convidat per l'Associació Alba, en un cicle de xerrades d'innovació i tendències sobre els reptes de futur de les entitats


L’Associació Alba organitza un cicle de 3 xerrades per a reflexionar sobre el futur de l’actual model d’atenció a les persones i el creixement i desenvolupament de moltes entitats i associacions del tercer sector.  També es parlarà de la seva relació amb l’administració, així com del paper del teixit empresarial en aquest context.

Aquestes xerrades formen part del procés de reflexió i elaboració del nou Marc Estratègic de l’Associació Alba (2016 – 2020) i que es presentarà a finals d’aquest any.

S’ha convidat a 3 persones, 3 visionaris que provaran d’inspirar als assistents en tres àmbits concrets i prioritaris de cara al futur.

QUAN: 3 divendres consecutius 26 de febrer, 4 de març i 11 de març de 2016
HORA: 12h a 14h amb un brunch (a peu dret) inclòs (càtering El Gat del Rosal).
ON: Auditori de la Biblioteca Comarcal de Tàrrega. Pl, Sant Antoni de TÀRREGA


DIVENDRES 26 DE FEBRER 2016. COM LES NOVES TECNOLOGIES PODEN AJUDAR A LA TRANSFORMACIÓ SOCIAL. Com les organitzacions poden esdevenir més eficients, millorar processos i l’atenció a les persones?
PONENT: Jaume Albaigès. Enginyer de formació, porta 15 anys ajudant a les organitzacions lo lucratives en el desenvolupament integral de la seva estretègica tecnològica. Impulsor del projecte  Sinergies CRM, i autor del blog TecnolONGia on parla sobre curiositats i actualitat de les TIC aplicades al sector social.


 
 
 
 
DIVENDRES 4 DE MARÇ 2016.COM PODEM ESDEVENIR UN TERRITORI SOCIALMENT RESPONSABLE?Accions concretes i bones pràctiques dirigides a empreses, entitats i administració. Com podem quantificar aquest retorn?
PONENT: Josep Maria Canyelles. Expert en Responsabilitat Social de les Empreses i Organitzacions. Promotor de Responsabilitat Global. Consultor i assessor en diferents empreses i institucions. Col·laborador docent en diferents universitats i programes formatius d’alta direcció.


 
 
 
 
DIVENDRES 11 DE MARÇ 2016. AVANÇAR EN LA IGUALTAT I ELS DRETS SOCIALS. El rol de les entitats en la construcció d'una Catalunya Social.
PONENT: Asumpció Pié Balaguer. Diplomada en Educació Social per la Universitat Ramon Llull i doctora en pedagogia per a la Universitat de Barcelona. Actualment és professora dels estudis de Psicologia i Ciències de l’Educació de la Universitat Oberta de Catalunya, així com professora associada de la Universitat de Barcelona. També fa tasques d’assessoria pedagògica i recerca.




Més informació, preu i inscripció:
Anna Homs / Sandra Oriola
973 312 221 / T 607 217 183
comunicacio@aalba.cat

Font: http://aalba.cat/ca/c/91-cicle-xerrades-inspira