9.11.15

Convocatòria 2015 dels Premis del Consell Municipal de Benestar Social als Mitjans de Comunicació


  • El premi pretén fomentar el periodisme social, cívic, responsable i compromès amb una millor informació i tractament dels problemes socials a la ciutat
L’Ajuntament de Barcelona organitza des del 1993 el Premi del Consell Municipal de Benestar Social als Mitjans de Comunicació amb l’objectiu de fomentar un tractament comunicatiu respectuós i crític de les temàtiques socials i premiar la tasca dels i les professionals del món de la comunicació.

El premi consta de quatre modalitats: premsa, ràdio, televisió i internet.

En la present convocatòria es poden presentar treballs publicats, emesos o difosos entre l'1 d'agost de 2014 i el 30 d'octubre de 2015. Les candidatures es podran presentar fins el 30 de novembre de 2015.

El tractament que donen els mitjans a les problemàtiques socials en els diferents canals de comunicació, sobre tot en un moment on la nostra societat afronta canvis socials importants que afecten a la vida quotidiana de les persones, es més necessari que mai per contribuir a sensibilitzar sobre la realitat social de la nostra ciutat.

Els premis volen reconèixer i promocionar la feina dels mitjans i dels i les professionals de comunicació, que amb el seu compromís i responsabilitat, contribueixen a crear opinió entorn les grans qüestions que susciten debat social a la ciutat.

Bases de la convocatòria
Butlleta participació

Nota: Josep Maria Canyelles forma part del Consell Municipal de Benestar Social de Barcelona en qualitat d'expert