7.4.15

Jornada pràctica de Responsabilitat Social per a Empreses petites i mitjanes. Sitges, dimecres 15 d'abril matí

  • L’Ajuntament de Sitges organitza un nou programa formatiu adreçat a les empreses 
  • Els nous cursos giren entorn la responsabilitat social empresarial, les metodologies per vendre i la planificació en negocis petits. 
  • Josep Maria Canyelles, expert en RSE, impartirà el primer, aquest dimecres 15 d'abril
Aquest proper dimecres 15 d'abril tindrà lloc a Sitges una jornada sobre Responsabilitat Social de les Empreses adreçada preferentment a pimes i microempreses.


L'Ajuntament de Sitges, a través del CIES Nivell 10, organitza un nou programa formatiu per a les empreses locals que inclou tres jornades que s'impartiran entre els mesos d'abril, maig i juny.

La primera jornada se centra en la responsabilitat social empresarial amb l'objectiu de fomentar que les petites i mitjanes empreses (PIMES) prenguin la Responsabilitat Social Empresarial com un estil de gestió propi. Durant la jornada, que tindrà lloc el 15 d'abril, es parlarà sobre què pot aportar la responsabilitat Social a les PIMES, es donaran a conèixer els fonaments sobre com es gestiona la responsabilitat social i es presentaran diferents experiències empresarials.

L'acte està organitzat per l'Ajuntament de Sitges amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, ja que s'emmarca dins els recursos empresarials proveïts per aquest organisme.

Josep Maria Canyelles, expert en RSE, portarà a terme el taller, on també s'hi presentaran alguns casos d'empreses. L'objectiu és millorar la gestió i la competitivitat empresarial a través de la Responsabilitat Social Empresarial (RSE). Per això, Canyelles focalitzarà la sessió en treballar el sentit netament empresarial de l'RSE.

Programa formatiu
Responsabilitat social empresarialData de realització: 15 d'abril
Horari:  8.30 -13 h  
Lloc: Auditori edifici Miramar. C/Davallada, 12. Sitges
Formadors: Josep Maria Canyelles, Responsabilitat Global / Vector 5 · Excel·lència i Sostenibilitat

Font i més info: www.sitges.cat