20.4.15

ADEPG premia l'ètica empresarial i el compromís social entre altres reconeixements

Aquest divendres 17 d'abril, Responsabilitat Global va assistir a La Nit de l’Empresa de l'Associació d'Empresaris del Garraf, Alt i Baix Penedès.

Afables Social & Human Services va rebre el reconeixement en la categoria d’Ètica i Empresa, i Entrem-hi en l'àmbit de Compromís Social. 

La gala de La Nit de l’Empresa va estrenar palmarès amb la nominació de l’Empresa de l’Any. El Gran Premi ADEPG 2015 va reconèixer el càmping Vilanova Park com a model d’excel·lència per la seva trajectòria, el creixement i el reconeixement unànime per part de professionals i la premsa especialitzada del sector, essent considerat com un dels millors complexos turístics de les seves característiques a Europa.

El quadre d’honor dels Premis ADEPG 2015 el composen les empreses Futureco Bioscience (Olèrdola) en la categoria d’Internacionalització; l’empresa Mon Bus (Sant Pere de de Ribes), en la categoria de Comunicació; Entrem-hi (Vilafranca del Penedès), en la categoria de Compromís Social; Afables Social & Human Services (Vilafranca del Penedès) en l’àmbit de l’Ètica i Empresa; Mamba Àudio (Cunit) en l’apartat d’Innovació, i Via Empresa, com a mitjà de comunicació. A més, l’empresa Hitecsa (Vilanova i la Geltrú) va merèixer el Premi Anxanet a les TIC, mentre que Cheap Films obtenia el guardó de Joves d’Empresa i la ceramista vendrellenca Roser Oter mereixia la distinció de Dona Estela Emprenedora, a proposta de Dones d’Empresa.

La Nit dels ducs també va tenir un espai d’homenatge per a Serra Experiència Immobiliària, pel seu 50è aniversari, i pel despatx d’advocats de Josep Anton Vallès, en el seu 25è aniversari.

La Nit de l’Empresa va gaudir d’un espai de privilegi, a la Finca Mas Solers, a Sant Pere de Ribes, amb més de tres-cents assistents, entre ells, el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig; el president de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà, l’alcalde de Sant Pere de Ribes, Lluís Giralt; el diputat Carles Campuzano i el director general d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom, Xavier López. També hi eren presents els presidents del consells comarcals del Garraf i l’Alt Penedès, els alcaldes i alcaldesses de Canyelles, Cubelles, Cunit, Sitges i Vilanova i la Geltrú, així com regidors de Sant Sadurní d’Anoia i Vilafranca del Penedès.

El periodista Jaume Barberà, presentador de TV3, va ser l'encarregat de fer una presentació on es va mostrar molt crític amb el model actual, i ho va fer a partir de la simple lectura dels titulars del mateix dia. Va concloure preguntant si algú pot explicar quin projecte té Espanya.

La Nit de l'ADEPG ha comptat amb els patrocinis de Mútua Penedès, Sage i REMM Guitart i la col·laboració, com a sponsors, de les firmes Anxanet, Aqua Sport Clubs, Banc Sabadell, BBVA, Cafès Novell, Coral Transports & Stocks, La Caixa, Marclean, Redman, Restaurant Marejol i Vilanova Park.