21.8.10

La llei de radiació mòbil de Sant Francesc es copiarà a més ciutats

[en castellano debajo]
La llei indica que s'ha d'informar de la radiació que emeten antenes i telèfons mòbils, com les calories que té un aliment, així sabrem si en una zona conflueixen moltes xarxes i, per tant, si s'hi multiplica la radiació! Ja sabem que el que passa als Estats Units sol acabar tenint certa repercussió mundial, així que val la pena seguir aquest tema. La llei de radiació mòbil aprovada a San Francisco podria ser copiada ben aviat a altres ciutats nord-americanes. Alguns legisladors hi estan d'acord i la podrien adoptar sense demora.

Oregon i les californianes Burlingame i Arcata s'han mostrat receptives a adoptar la llei de radiacions de San Francisco. Un dels legisladors de Burlingame explica que: "Per a alguns consumidors serà de gran ajuda disposar d'aquesta informació". Potser en el futur no siguin els únics de la costa oest a fer el salt. Un dels legisladors de Arcata està a favor de mostrar advertències sobre les radiacions que emeten els terminals en el mateix etiquetatge. Més info

[es] La ley de radiación móvil de San Francisco se copiará en más ciudades

La ley indica que se debe informar de la radiacion que emiten antenas y telefonos moviles, como las calorias que tiene un alimento, asi sabremos si en una zona confluyen muchas redes y, por lo tanto, si se multiplica la radiación! Ya sabemos que lo que suele ocurrir en Estados Unidos acaba teniendo cierta repercusión mundial, así que vale la pena seguir este tema. La ley de radiación móvil aprobada en San Francisco podría ser copiada en breve en otras ciudades norteamericanas. Algunos legisladores están de acuerdo con esta medida, y la podrían adoptar a no más tardar.

Oregón y las californianas Burlingame y Arcata se han mostrado receptivas al adoptar la ley de radiaciones de San Francisco. Uno de los legisladores de Burlingame explica que: "Para algunos consumidores será de gran ayuda contar con esa información". Puede que en el futuro no sean los únicos de la costa oeste en dar el salto. Uno de los legisladores de Arcata está a favor de mostrar avisos sobre las radiaciones que emiten los terminales en los etiquetados de los mismos. Más info

Vota'nsPodeu votar els blocs preferits fins el 9 de setembre. Enguany, a banda de votar els blocs, també podeu valorar cada entrada publicada. Aquesta valoració (“M’agrada”) incideix en el resultat final, ja que cada cinc suposen un vot per al bloc. Clica la icona!