12.1.24

Òpera La Traviata, per col·laborar amb Som Riures – Dentistes Solidaris

El proper divendres 26 de gener a les 20:00 a LaFACT de Terrassa tindrà lloc una representació de l’òpera de “La Traviata” de Verdi. Serà per recaptar fons per Som Riures-Dentistes Solidaris, que forma part de l’Àrea de RSC de Centre Dental Les Escoles.

Espectacle a benefici de l’entitat Som Riures – Dentistes Solidaris

Som Riures és una entitat sense ànim de lucre declarada Associació d’Utilitat Pública per la Generalitat de Catalunya l’any 2020. Té com a objectiu fer arribar l’assistència odontològica a persones sense recursos de Terrassa i rodalies. A més, realitza una tasca de divulgació en prevenció en salut bucodental per a la societat i promou la Responsabilitat Social Corporativa entre els professionals de l’odontologia.

Des de la seva creació, l’entitat ha tractat a 1.283 pacients (536 adults i 702 infants) realitzant 12.850 tractaments odontològics gratuïts i 154 xerrades de prevenció bucodental.

LA TRAVIATA, Una piccola storia d’amore

Una versió reduïda i escenificada d’una de les òperes més emblemàtiques de Giussepe Verdi. Gaudirem de les àries, duos i cors d’aquesta meravellosa òpera inspirada en l’obra de “la Dama de Les Camèlies” d’Alexandre Dumas.


Més informació i entrades a: https://www.lafactcultural.cat/programacio/la-traviata/