13.1.24

La Gala dels 10 anys de Respon.cat: 24 gener. Premis, emocions, còctel, relacions, vídeos, personalitats... en un marc incomparable: el Saló dels Cònsols.

  • El dimecres 24 de gener tindrà lloc la Gala dels 10 anys de Respon.cat, amb la celebració del decenni, el lliurament dels Premis Respon.cat 2023, i el tret de sortida a un any intens d'activitats. 
  • Premis, celebracions, emocions, contactes, bones pràctiques, còctel, vídeos, personalitats... en un marc incomparable: el Saló dels Cònsols. 
     


Últimes entrades gratuïtes disponibles: veniu a la Gala Respon.cat
🗓️ 24 gener
⏰ 18h
📍Saló Cònsols Casa Llotja de Mar. Pg. d'Isabel II 1. 08003 Barcelona
 
Respon.cat convida el món empresarial i els representants de la societat civil a prendre part a l’acte i contribuir al merescut reconeixement de les sis organitzacions escollides pel jurat dels Premis.

L'acte estarà presidit pel Dr. Josep Santacreu, president de la Cambra de Comerç de Barcelona i del Consell de Cambres de Comerç de Catalunya, el Sr. Rafel Oncins, president de Respon.cat, i l'Hble. Sr. Carles Campuzano, conseller de Drets socials.

 


L’acte s’organitza en el marc de Respon.cat amb el suport del Departament d’Empresa i Treball i la col·laboració del Consell General de Cambres de Catalunya i la Cambra de Barcelona.

Logo Premis agrupat