13.1.24

Josep Maria Canyelles dinamitzarà una sessió d'RSE amb pimes d'Igualada i Anoia aquest dijous

  • Vector5 porta a terme un acompanyament en el marc del programa "Talent i Territori Socialment Responsable" de l'Ignova de l'Ajuntament d'Igualada.
  • Canyelles dinamitzarà les sessions d'RSE amb directius d'empreses d'Igualada i Anoia.

Després d'una primera sessió online oberta, aquest dijous 18 de gener s'iniciarà l'acompanyament amb les empreses interessades, amb uns tallers directius amb primer lloc i unes sessions a cada empresa posteriorment. 

Es tracta de comprendre el sentit empresarial de l'RSE per a les empreses petites i mitjanes i fer-ne un abordatge estratègic amb l'objectiu de reforçar la seva competitivitat i incrementar el nombre d'empreses locals compromeses vinculades a la marca de territori. 

 

El programa el desenvoluparà Vector5, amb Josep Maria Canyelles i Mercè Casals, empresa pionera i amb més experiència a Catalunya en responsabilitat social per a pimes i tota mena d'organitzacions.

Talent i Territori va dirigit a empreses de l’Anoia d’entre 10 i 49 treballadors i de qualsevol àmbit. Les empreses interessades a participar poden posar-se en contacte amb IG-Nova Tecnoespai al telèfon 93 806 65 55 ext. 3106 o bé enviar un correu electrònic a garciaa@aj-igualada.net.

El programa “Talent i Territori” liderat per l'Ajuntament d'Igualada i la Diputació de Barcelona permetrà assentar les bases per progressar en el desenvolupament d’una ciutat socialment responsable, amb empreses i organitzacions que abordin el compromís amb la societat i els impactes que generen, facilitant eines i procediments de millora en la gestió econòmica, social i ambiental  a partir  de  la  implantació  dels valors d’RSE a la cultura empresarial de l’organització.

Notícia anterior: L'ajuntament d’Igualada engega el programa “Talent i Territori Socialment Responsable” per a fomentar la Resposabilitat Social de les empreses