17.1.24

Miquel Torres rebrà el Reconeixement personal pel seu profund compromís ambiental i amb la societat en la 8a edició dels Premis Respon.cat

 



  • Miquel A. Torres Riera, president de Família Torres, continua destacant-se com a referent en el món empresarial gràcies al seu profund compromís ambiental i amb la societat.
  • Tomàs Molina i Bosch, meteoròleg de TV3 i professor de física de la UB, lliurarà aquest reconeixement a la Gala de lliurament dels premis de la Responsabilitat a Catalunya que se celebrarà el dimecres 24 de gener a les 18.00h a la Casa Llotja de Mar de Barcelona.
  • El 2024 Respon.cat celebra els 10 anys del seu naixement. La Gala dels Premis Respon.cat 2023 serà el tret de sortida d’un any de celebracions per commemorar aquesta efemèride.


Enguany els Premis de la Responsabilitat Social a Catalunya atorgaran el reconeixement personal a la trajectòria al Sr. Miquel A. Torres Riera, president de Família Torres, per la seva dedicació incansable que ha transcendit les fronteres del sector del vi, convertint-se en un exemple referent per a tothom que aspira a un futur més sostenible i equitatiu.

Família Torres va rebre el reconeixement Respon.cat 2018 en la categoria del programa empresarial ambiental de col·laboració pel seu enfocament innovador en matèria ambiental. Miquel Torres és la quarta generació d’una família de viticultors que ha aplicat un enfocament integral cap a la responsabilitat social, reflex del compromís genuí amb el benestar de la societat i l’entorn.

Les cinc empreses i un territori que seran reconeguts es donaran a conèixer en el marc de l'esdeveniment.

La Gala dels 10 anys de Respon.cat: 24 gener. Premis, emocions, còctel, relacions, vídeos, personalitats... en un marc incomparable: el Saló dels Cònsols.

El dimecres 24 de gener tindrà lloc la Gala dels 10 anys de Respon.cat, amb la celebració del decenni, el lliurament dels Premis Respon.cat 2023, i el tret de sortida a un any intens d'activitats.
Premis, celebracions, emocions, contactes, bones pràctiques, còctel, vídeos, personalitats... en un marc incomparable: el Saló dels Cònsols.  



Últimes entrades gratuïtes disponibles: veniu a la Gala Respon.cat
🗓️ 24 gener
⏰ 18h
📍Saló Cònsols Casa Llotja de Mar. Pg. d'Isabel II 1. 08003 Barcelona
 
Respon.cat convida el món empresarial i els representants de la societat civil a prendre part a l’acte i contribuir al merescut reconeixement de les sis organitzacions escollides pel jurat dels Premis.

L'acte estarà presidit pel Dr. Josep Santacreu, president de la Cambra de Comerç de Barcelona i del Consell de Cambres de Comerç de Catalunya, el Sr. Rafel Oncins, president de Respon.cat, i l'Hble. Sr. Carles Campuzano, conseller de Drets socials.

Logo Premis agrupat