15.6.20

Josep Maria Canyelles conversa amb Carles Campuzano sobre la Responsabilitat Social en general i el sector discapacitat en concret #RSE #RSC #ConversesPositives @carlescampuzano @EdificiPositiu

Josep Maria Canyelles tindrà una conversa amb Carles Campuzano, director de Dincat -Plena Inclusió Catalunya, president de la Fundació ACSAR i exdiputat al Congrés durant 23 anys, a més de persona de referència en el camp de la responsabilitat social per tot l'impuls que hi va contribuir a donar.

Les converses formen part d’un entorn de positivitat. Des de TSR Territoris Socialment Responsables i Vector5, dues cooperatives d'iniciativa social, tenim Converses Positives amb persones que contribueixen a expandir la positivitat. Són persones interessants en el camp de la Responsabilitat Social, per a la nostra iniciativa Edificis Positius i per a tot el que ajudi a crear territoris socialment responsables.

El format pretén ser distès i agradable, converses breus de 20 a 30 minuts, que s’emeten en directe a mitja tarda per Instagram Live i que divulguem posteriorment pels nostres canals d’IGTV, YouTube i les altres xarxes socials, per facilitar la interacció.
  • Dimarts 16 de juny
  • 18h
  • Instagram Live @jmcanyelles

Veure Converses Positives anteriors: