23.6.20

[Converses Positives] Josep Maria Canyelles conversa amb Xavier López

  • Aquest divendres 26 Xavier López farà una conferència sobre aliances, en el marc del Marketplace de Respon.cat
  • Fa uns dies el vam entrevistar a Converses Positives.

Josep Maria Canyelles (TSR SCCL) ha tingut una conversa molt interessant amb Xavier López sobre l’Economia social i, més en general, sobre la necessitat de desenvolupar aliances entre empreses. Xavier López ha desenvolupat la seva activitat professional en el món cooperatiu i també en el sector públic com a director general d’Economia Social. Actualment està focalitzat en l’acompanyament per al desenvolupament d'aliances.

Les converses formen part d’un entorn de positivitat. Des de TSR Territoris Socialment Responsables SCCL tenim Converses Positives amb persones que contribueixen a expandir la positivitat. Són persones interessants per a la nostra iniciativa Edificis Positius i per a tot el que ajudi a crear territoris socialment responsables.
El format pretén ser distès i agradable, converses breus de 20 a 30 minuts, que s’emeten en directe a mitja tarda per Instagram Live i que divulguem posteriorment pels nostres canals d’IGTV, YouTube i les altres xarxes socials, per facilitar la interacció.

Podeu inscriure-us a la conferència de Xavier López sobre aliances d'aquest divendres 26 al Marketplace de Respon.cat.

Veure entrevista