14.6.20

Josep Maria Canyelles conversa amb Carles Surià sobre com millorar la salut a casa #EdificisSaludables #Radiacions electromagnètiques @EdificiPositiu #ConversesPositives

Josep Maria Canyelles tindrà una conversa amb Carles Surià, enginyer de camins i col·laborador d'Edificis Positius sobre els reptes en la salut als edificis, ja siguin domèstics com de treball. Amb el confinament, la vida a la llar ha pres més importància, però estiguem a casa o a la feina la majorai passem moltes hores entre parets amb substàncies tòxiques, amb radiacions electromagnètiques i altres elements que poden tenir un impacte encara que sigui a llarg termini en la nostra salut i benestar.

Les converses formen part d’un entorn de positivitat. Des de TSR Territoris Socialment Responsables i Vector5, dues cooperatives d'iniciativa social, tenim Converses Positives amb persones que contribueixen a expandir la positivitat. Són persones interessants en el camp de la Responsabilitat Social, per a la nostra iniciativa Edificis Positius i per a tot el que ajudi a crear territoris socialment responsables.

El format pretén ser distès i agradable, converses breus de 20 a 30 minuts, que s’emeten en directe a mitja tarda per Instagram Live i que divulguem posteriorment pels nostres canals d’IGTV, YouTube i les altres xarxes socials, per facilitar la interacció.

  • Dilluns 15 de juny
  • 18h
  • Instagram Live @jmcanyelles

Veure Converses Positives anteriors: