22.6.17

Canyelles ha estat una setmana al Perú facilitant la formació en RSE per a professionals corporatius


Josep Maria Canyelles ha fet una formació de 32 hores de Responsabilitat Social Empresarial per als participants en un postgrau de la Universidad Peruana de Ciencias Aplicadas. L'assignatura s'ha desenvolupat al llarg d'una setmana intensiva, del 12 al 17 de juny, amb sessions de cinc i set hores al dia.

La formació forma part d'un marc de col·laboració i doble titulació entre la UPC peruana i la UPC de sigla homònima catalana, la Universitat Politècnica de Catalunya.

Canyelles fa sessions breus a alumnes peruans en el marc d'aquest acord quan aquests es desplacen a Catalunya per rebre formació sobre tendències de negoci a Europa. En aquesta ocasió, l'assignatura ha estat escollida per tenir una durada de trenta-dues hores i fer-se al Campus de San Isidro a la capital peruana, Lima.

Els vint-i-nou alumnes participants, professionals d'empreses molt diverses, han pogut compartir experiències d'empreses de les dues bandes de l'Atlàntic i realitzar nombroses dinàmiques pràctiques per comprendre el sentit empresarial de l'RSE i com es pot aplicar en termes pràctics.