22.2.17

Xerrada sobre Responsabilitat Global a Les Corts (Barcelona) Dt 28'feb

RESPONSABILITAT GLOBAL



Dt 28 de febrer  a les 19h
Lloc: Centre Cívic Joan Oliver "Pere Quart" (Comandant Benitez, 6, Les Corts, Barcelona)
Inscripció gratuïta 


El dimarts 28 de febrer tindrà lloc a les 7 del vespre una xerrada de Josep Maria Canyelles sobre Responsabilitat Global.


A càrrec de: Josep M. Canyelles, formador, assessor i consultor independent en RSE. Roman Calavera, gerent de Lleuresport i ideòleg de la iniciativa Sinèrgics.

Josep M. Canyelles ens exposarà com es desenvolupen les polítiques de responsabilitat social tant de les empreses com del sector públic i social, amb especial incidència en les estratègies col·laboratives, els partenariats i les aliances estratègiques. Ha estat pioner en línies com Territoris Socialment Responsables o l’RSE aplicada a sectors com el comerç detallista, les microempreses, les organitzacions no lucratives, el sector públic o en aspectes com la cultura i la llengua.

Roman Calavera ens explicarà com va sorgir el projecte Sinèrgics, un espai coworking de caràcter públic i social, que té com a finalitat millorar i contribuir en el creixement i potència del barri de Baró de Viver.

L’ aforament és limitat, per això, cal inscripció prèvia. Us hi podeu inscriure de manera presencial, o també a: perequart@lleuresport. cat o al 933 398 261.


Fi d'inscripció: 27/02/2017

El Centre Cívic Joan Oliver "Pere Quart" és un equipament municipal del Districte de les Corts.