3.11.16

Tot el que necessites saber sobre els Codis ètics: dilluns 7 a les 14:30


Dilluns 7 de novembre: Càpsula de coneixement sobre els Codis ètics

Els codis ètics suposen una de les bases formals en la gestió de la Responsabilitat Social. La gestió avançada de qualsevol organització ha d’anar acompanyada de la codificació dels valors o pautes de conducta que regeixen el comportament de les persones que en formen part.

Amb la introducció de la responsabilitat penal de les empreses, algunes organitzacions han considerat més necessari disposar-ne però sovint molt formals i amb poca alineació amb els valors reals. Com hauria de ser un codi ètic fet des d’un compromís profund amb la responsabilitat social empresarial?

Intervindran:
  • Josep Maria Canyelles, coordinador de Respon.cat
  • Xavier Carbonell, director tècnic de la Càtedra Mango – ESCI-UPF
  • Sílvia Ayuso, directora acadèmica de la Càtedra Mango – ESCI-UPF
  • Casos específics aplicats tant a empreses grans com pimes
7 de novembre de 14.30 a 16.30h
Lloc: Escola Superior de Comerç Internacional de la UPF (Pg. Pujades, 1)
Cal inscripció en aquest enllaç

Aquesta acció s’emmarca en el 16è Objectiu de Desenvolupament Sostenible

Promoure societats justes, pacífiques i inclusives” és el setzè dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) aprovats per Nacions Unides per al període 2015-2030. Entre les metes que s’hi detallen hi ha reduir substancialment la corrupció i el suborn en totes les seves formes, crear institucions eficaces, responsables i transparents a tots els nivells, o garantir l’adopció de decisions inclusives, participatives i representatives. La formalització de codis ètics és una manera d’assegurar que les organitzacions s’hi comprometen i fan passos en aquest sentit per a implicar els seus grups d’interès.