23.2.16

Canyelles explicarà a Olot l'estat de situació de l'RSE a Catalunya i les iniciatives que s’hi estan impulsant


IV ACTE DE LLIURAMENT DE CERTIFICATS A LES EMPRESES SOCIALMENT RESPONSABLES DELS TERRITORIS LEADER DEL PROJECTE DE COOPERACIÓ “GESTIÓ SOSTENIBLE RURAL”

Olot, 9 de març de 2016

Programa d’actes

10:00-10:30 Inauguració de la Jornada
Sr. Joan Espona, President d’ADRINOC i del Consell Comarcal de la Garrotxa
Sr. Oriol Anson, Director General de Desenvolupament Rural del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya

10:30-10:45 Presentació de resultats del projecte de cooperació “Gestió Sostenible Rural, Cap a la consolidació de Territoris Intel·ligents”
Sr. Jordi Terrades, gerent d’Adrinoc, grup coordinador de “Gestió Sostenible Rural”

10:45-11:30 Lliurament de diplomes a les empreses que han implantat polítiques d'RSE en la convocatòria Leader 2012-2013-2014 de l'Eix 4 del PDR 2007-2013, en el marc del programa Gestió Sostenible Rural

11:30-12:00 Pausa cafè

12:00-12:45 Ponència: Estat de situació de l'RSE a Catalunya i iniciatives que s’estan impulsant per tot el territori català
Sr. Josep Ma Canyelles, expert en Responsabilitat Social de les Empreses i Organitzacions. Promotor de Responsabilitat Global,  Soci-consultor de Vector 5 · Excel·lència i Sostenibilitat i Coordinador de Respon.cat - iniciativa empresarial per al desenvolupament de l’RSE a Catalunya

12:45-13:30 Taula rodona: Bones pràctiques de Responsabilitat Social
Moderador: Josep Ma Canyelles, coordinador de Respon.cat
LLAGURT, Cadena de iogurteries - Sra. Íngrid Rahola
HIDROCOLOR, Tintura i l’acabat de teixits de gènere de punt – Sr. Josep Morè i Sra. Lídia Soler
GRANEL, Venda d’alimentació a granel – Sr. Ivan Álvaro

13:30-13:45 Cloenda de la jornada
Sra. Laura Dalmau, Subdirectora General de Planificació Rural del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya

Per a les persones interessades i que confirmin l’assistència, s’organitzarà opcionalment:
-        Dinar amb producte local en un restaurant de la Garrotxa
-        Visita a les instal·lacions del projecte social La Fageda (tarda)