3.7.08

Avui, 3 de juliol, és el Dia Sense Bosses de Plàstic a Catalunya

Col·labora amb la campanya Catalunya lliure de bosses signant el manifest i proposant al teu ajuntament que aprovi una moció donant suport a la campanya!

El Dia Sense Bosses de Plàstic a Catalunya i la campanya Catalunya lliure de bosses estan impulsats per la Fundació per la Prevenció de Residus i el Consum (FPRC). L'objectiu és conscienciar la població de la necessitat de posar fre al consum abusiu de les bosses de plàstic d'un sòl ús, que genera cada cap de setmana 14 milions de bosses de plàstic a Catalunya.

Al web de la campanya es poden trobar diversos materials de difusió per descarregar i es pot signar el manifest de la campanya. El poden signar tant les persones individuals com les entitats, administracions, universitats, etc. També hi trobareu idees i propostes tant per realitzar actuacions el Dia Sense Bosses de Plàstic com per tenir i fomentar una actitud responsable.

A més, hi trobareu una moció per presentar a l'ajuntament perquè es comprometi a signar el manifest i a realitzar accions de conscienciació. La campanya està activa des de principis de maig i des de llavors s'ha aconseguit que 57 ens locals i comarcals aprovin la moció.

Traducir CASTELLANO Translate ENGLISH Traduire FRANÇAIS Übersetzen DEUTSCH Arrevirar ARANÉS