1.3.22

Núria Basi rebrà el Reconeixement personal per la seva trajectòria en RSE en la sisena edició dels Premis Respon.cat

  • Núria Basi és activista en la seva lluita per consolidar el paper de la dona al món empresarial i una gran defensora dels valors familiars que s’ha traduït en la implicació amb un gran nombre d’organitzacions i iniciatives socials.
  • L’acte de lliurament dels premis de la Responsabilitat a Catalunya se celebra dijous 10 de març a les 17.00h a Vilafranca del Penedès.

Inscriu-t’hi aquí!

Els Premis Respon.cat reconeixen cinc empreses, un territori i una persona. Els noms de les empreses es faran públics en el mateix acte. Per una banda, s’atorgaran  dos premis a la trajectòria en responsabilitat a una empresa gran i a una pime. Per altra banda, es fan uns reconeixements en bones pràctiques en les següents categories:

  • Programa empresarial ambiental de col·laboració
  • Bones pràctiques empresarials de reforma horària
  • Programa empresarial de voluntariat
  • Territoris socialment responsables
  • Compromís personal amb la responsabilitat social a Catalunya

El jurat ha volgut reconèixer la trajectòria de la Sra. Núria Basi, amb més de dues dècades al capdavant de l’empresa familiar Basi Group i una gran implicació amb organitzacions i iniciatives socials, d’entre les quals se’n destaca les que lluiten per consolidar el paper de la dona al món empresarial. Joana Amat, directora general d’Amat Immobiliaris i també una persona molt compromesa amb la defensa dels drets de les dones i en general per la gestió de la Responsabilitat Social de les organitzacions, atorgarà aquest reconeixement a Núria Basi.

El lliurament dels Premis de l’RSE a Catalunya enguany se celebrarà a Vilafranca del Penedès. La dinàmica habitual és d’alternar el territori on se celebra l’acte per tal de fer arribar Respon.cat i l’RSE a tota Catalunya.

Com en les edicions anteriors dels Premis, s’ha elaborat un vídeo de cadascuna de les empreses i organitzacions guanyadores per mostrar el seu compromís i les seves bones pràctiques. Aquests vídeos es presentaran el dia de l’acte.

Respon.cat vol convidar les empreses a prendre part a l’acte i contribuir al merescut reconeixement de les set empreses escollides pel jurat dels Premis assistint a l’acte de manera telemàtica i a divulgar l’oportunitat de desenvolupar negocis responsables per tal que aquest enfocament de gestió basat en la sostenibilitat i l’ètica formi part de la manera catalana de fer empresa.

Podeu veure els vídeos de les edicions 2015, 2016, 2017, 2018 i 2020 dels Premis Respon.cat de la Responsabilitat social.

Comptarem amb l’acompanyament musical de la reconeguda arpista Esther Pinyol. Graduada amb matrícula d’honor a l’ESMUC i amb una llarga experiència acadèmica i orquestral, Pinyol ha guanyat Premis nacionals i internacionals d’arpa. En aquesta ocasió interpretarà quatre peces triades especialment per a l’Acte dels Premis Respon.cat.

L’acte s’organitza en el marc de Respon.cat amb el suport del Departament d’Empresa i Treball i la col·laboració del Consell General de Cambres de Catalunya, la Cambra de Barcelona,  l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, la Federació Empresarial Gran Penedès i la Fundació Pro Penedès.