30.6.21

AVUI 16h. Carlota Pi online a l’acte RSE.Pime: “RSE i Pimes, marcar la diferència”

  • Carlota Pi, cofundadora i directora executiva d’Holaluz, parlarà sobre “RSE i Pimes, marcar la diferència“, a l’acte RSE.Pime el proper 30 de juny a les 16.00h en streaming.
  • Durant l’acte es llançarà la propera edició de l’RSE.Pime, una nova oportunitat per a les pimes catalanes per fer un salt en la gestió de la seva Responsabilitat Social.

El proper 30 de juny a les 16.00h celebrarem en streaming l’acte de llançament de la nova edició de l’RSE.Pime i tancament de l’edició 2020.-2021.

Durant l’acte comptarem amb la ponència inspiradora de Carlota Pi, amb més de 15 anys d’experiència professional en el sector de les elèctriques en l’àmbit nacional i internacional, i amb un llarg palmarès de premis i reconeixents en innovació, creativitat, emprenedoria i direcció d’empreses.

Carlota Pi va ser la ideòloga d’Holaluz, un projecte que gestiona la seva Responsabilitat de manera integrada i que té un propòsit: canviar el món a través de la transformació del sector energètic col·locant el client al centre de les decisions per a construir una relació a llarg termini basada en la confiança. Un propòsit que activen connectant persones a l’energia verda.

Carlota Pi exposarà una visió empresarial trencadora, fresca i disruptiva amb la seva passió i convicció habituals. No us ho perdeu: 30 de juny 16.00h en streaming!

Es podrà visualitzar incrustat al web de www.respon.cat.