23.3.23

[VÍDEO] Sostenibilitat al sector de la restauració i hosteleria

Restauradors i hotelers avancen cap a una gestió més sostenible per la demanada dels consumidors i també per la consciència creixent dels empresaris i empresàries de poder continuar la seva activitat essent més respectuosos amb territori. 

Sabem que durant els pròxims anys totes les empreses hauran de ser gestionades amb criteris
de sostenibilitat. La consciència ecològica del mercat ha crescut i els clients comencen a
augmentar les seves preferències per a productes o empreses sostenibles.

Però, per on comencem? Quins són els canvis que caldrà gestionar? i com podem fer el traspàs cap a una restauració més sostenible pas a pas?

Per a donar resposta a totes aquestes inquietuds i conèixer de primera mà les experiències i realitats de la nostra restauració, el 17 d'octubre del 2022 DIBOSCH va organitzar a la seva seu de Riudellots de la Selva una taula rodona professional sobre sostenibilitat i el futur del sector de la restauració. 

A la taula rodona hi va participar Quim Casellas, xef del Restaurant Casamar, Raquel Gonzaga, directora de Casa Santa Elena, Josep Maria Canyelles, coordinador de Respon.cat, i Max Huguet gerent de l'Associació d'Hostaleria de l'Alt Empordà. 

Tots quatre van compartir experiències i accions dels seus projectes per augmentar la sostenibilitat, com també el respecte al territori i la seva gent. Josep Maria Canyelles va motivar les empreses petites i mitjanes a participar en el Programa RSE.Pime de Respon.cat, que de manera gratuïta ajuda les pimes a iniciar una gestió ordenada de la responsabilitat envers la societat.

Podeu veure un resum de les intervencions en aquest vídeo: