26.5.20

Mr Neiborhú, un app per activar la solidaritat veïnal

  • L'aplicació també permet contractar serveis i, en una segona fase, es podran gestionar incidències i averies i, fins i tot, realitzar juntes de veïns.
  • La iniciativa Edificis Positius hi dona suport i contribueix a divulgar-la.

Les relacions veïnals han adquirit un punt de centralitat a les nostres vides fruit de la situació de confinament, però darrere hi ha una necessitat que va més enllà de construir nous models de relació i col·laboració.

En la línia del que proposa la iniciativa Edificis Positius, orientada a fomentar el bon veïnatge, una plataforma d’innovació del sector immobiliari, Innomads, ha decidit potenciar la solidaritat veïnal quan hem anat prenent consciència que és més necessària que mai.

L'app Mr. Neiborhú és un projecte de transformació del servei d’administració de comunitats, que ara fa el llançament de forma gratuïta. “Des d’Innomads hem avançat el llançament del projecte i l’hem obert gratuïtament perquè volem contribuir amb la nostra tecnologia, a que la gent es quedi a casa per lluitar en contra de la pandèmia i puguin ajudar als seus veïns”, explica la seva CEO, Mireia Garcia Roca.

Segons informen un comunicat, amb aquesta eina digital gratuïta, els veïns i veïnes poden ajudar-se durant el confinament, intercanviant favors, compartint recursos i contractar serveis de valor per al moment que estem vivint.

Ja estan treballant per tal que més endavant, l'aplicació també pugui donar permís per compartir  recursos, gestionar incidències i avaries i fins i tot realitzar juntes de veïns o delegar el vot de manera virtual.

L’aplicació està disponible a Barcelona i es preveu que aviat es pugui fer servir a Madrid, a Saragossa i a València. Innomads és el hub d’innovació del Real Estate que neix de la mà d'empreses immobiliàries de referència.