3.11.16

Tallers RSCAT: obert el termini d’inscripcions


Durant el mes de novembre, i en el marc del II Cicle formatiu RSCat, es realitzaran tres tallers gratuïts d’aprofundiment sobre: Temps de treball i conciliació; Seguretat i salut laboral: ISO45001 i Diàleg amb grups d’interès.

Obert el termini d’inscripció als tallers d’aprofundiment del II Cicle formatiu de responsabilitat social organitzat pel Consell de Relacions Laborals on hi són representades la Generalitat i les principals organitzacions sindicals i empresarials de Catalunya.


Desprès de l’èxit dels 4 seminaris, en els que han participat unes 200 persones, s’inicia el cicle de tallers d’aprofundiment que tenen com a objectiu oferir eines a les empreses per a avançar en els diferents àmbits de la responsabilitat social.

Els tallers estan destinats a Equips directius, càrrecs intermitjos i personal tècnic de les empreses i organitzacions catalanes que vulguin aprofundir en matèria de responsabilitat social i són gratuïts per a les persones participants.

Els tallers tindran lloc a la Biblioteca de Catalunya, Sala de la Caritat. Carrer de l'Hospital, 56. 08001 Barcelona els dijous de 9:30 a 14h.

Dijous 10 de novembre
Temps de treball i conciliació
Vols identificar com adaptar la teva organització a la reforma horària?
Els nous usos del temps impliquen una transformació de les organitzacions per tal de satisfer les necessitats de conciliació i la coresponsabilitat.

Dijous 17 de novembre
Seguretat i Salut Laboral: la nova ISO45001
Vols identificar quines són les novetats de la nova norma ISO45001:2016?
La futura ISO 45001 posarà més èmfasi en el context de l'organització i reforçarà el paper de l'alta direcció en el lideratge del Sistema de Gestió de la Seguretat i Salut en el Treball.

Dijous 24 de novembre
Diàleg amb grups d’interès
Vols conèixer eines pràctiques que t’ajudin a iniciar un procés de diàleg amb els teus grups d’interès?
La creació de valor per part de les empreses ha de partir d’un procés de consulta i diàleg amb els seus grups d’interès que les ajudi a identificar accions a impulsar.
Més informació: Tallers RSCat