20.2.06

Creada la Comissió d'Intangibles dins de l'ACCID. S'hi abordarà la Responsabilitat Social

Recentment s'ha constituït la Comissió d'Intangibles dins de l'Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID), ubicada a l'IDEC de la Universitat Pompeu Fabra.

La Comissió integra col·laborativament l'estructura del Fòrum de Gestió Integral, un ens presidit per Salvador Guasch i del qual Josep Maria Canyelles és vicepresident de Responsabilitat Social.

Entre els àmbits de treball de la Comissió hi haurà diferents disciplines que tenen en comú la seva immaterialitat i la seva aportació a la creació de valor en les estratègies de les empreses actuals. La Responsabilitat Social precisament serà una d'aquestes línies de treball tot establint sinèrgies amb les altres dimensions.

Salvador Guasch, presidència i Legalitat
Jordi Solé, secretaria
Gérard D. Pincas i Ramon Sallés, Recursos Humans i Capital Humà
Josep Maria Canyelles, Responsabilitat Social
Dr. Josep M. Viedma, Capital Intel·lectual
Jordi Martí, Innovació
Dr. Josep M. Viñas, Ocupabilitat
Dr. Andri Stahel, Globalitat
Francesc Güell i Francesc Reguant, Gestió Intangibles

L'ACCID (www.accid.org) és una associació promoguda pel Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya, el Col·legi d'Economistes de Catalunya, el Col·legi de Titulats Mercantils i Empresarials de Barcelona i el Col·legi de Secretaris, Interventors i Tresorers de Catalunya, i amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, que neix amb l'ànim de convertir-se en un nexe d'unió pels professionals i acadèmics que treballen a Catalunya en l'àmbit de la comptabilitat. L'ACCID té l'objectiu de complementar les tasques realitzades per altres col·legis i associacions, mitjançant la publicació d'articles, la resolució de consultes i les trobades periòdiques.