26.10.20

Edificis Positius participa a la Fira d’Economia Solidària de Catalunya

 

  • Ha començat la FESC2020! Més de 60 activitats de diferents tipus (tallers, concerts, xerrades i més) que ompliran d’#AireFESC les gairebé quatre setmanes que dura la IX Fira d’Economia Solidària de Catalunya. Del 23 d’octubre al 22 de novembre us oferim, pràcticament, una activitat diària relacionada amb l’ESS i la transició ecosocial.
  • TSR Territori Socialment Responsable participa novament a la Fira d’Economia Solidària de Catalunya proposant la iniciativa Edificis Positius per promoure que puguem viure positivament l'experiència de ser veïns i veïnes, i apostant per serveis d'economia social per millorar: cobertes verdes, biohabitabilitat, reformes, edificis cardioprotegits...


Els dies entre setmana tindreu dues propostes, a les 17.30h i a les 19h. Abans, a les 15h, s’han programat les activitats vinculades al Fòrum Social de les Economies Transformadores, que es desenvolupa sota el paraigües de la FESC 2020.

La cooperativa Territori Socialment Responsable i la cooperativa Etcéteres exposaran projectes d’èxit basats en l’enfortiment dels vincles entre veïnatges i comunitats que posen en evidència que la resposta a les crisis i a un futur resilient passa per la construcció de vincles. El taller "La resiliència comunitària y el veïnatge positiu seguint els ODS" tindrà lloc divendres 13 de novembre, de 19:00 a 20:30.

A més, Edificis Positius participarà en directe al programa En Línia de TVE2 Catalunya, dilluns 2 de novembre a les 18h.

A banda d’aquestes propostes, també trobareu un seguit d’activitats al web de la fira que hem batejat sota l’etiqueta FESCampliada. Es tracta d’aquelles xerrades que s’organitzen des de la pròpia base social de la XES i que no estan estretament vinculades al tema central de la fira, la transició ecosocial.

Descarrega el programa aquí.