3.6.24

Josep Maria Canyelles reflexionarà sobre els efectes de la IA en l'RSE, en sessió online del foro de Antioquia

El nostre convidat a la Tertúlia Ètica Civil Empresarial, el proper dimecres 5 de juny a les 16 hores de Colòmbia (les 23, hora catalana): Dr. Josep Maria Canyelles.  

Dimecres 5 de juny a les 4 de la tarda, hora de Colòmbia, el Dr. Canyelles ens parlarà de la Intel·ligència Artificial (IA) i els seus efectes a la Responsabilitat Social Empresarial (RSE).  

Josep Maria Canyelles i Pastó és un reconegut promotor al camp de la Responsabilitat Social Empresarial (RSE). Coordinador de l'Associació empresarial Respon.cat, nascuda de les Cambres de Comerç catalanes. Soci - Consultor a Vector5 · Excel·lència i Sostenibilitat. És professor de l'EMBA a la Universitat de Barcelona Business School. Ha treballat extensament al desenvolupament de la responsabilitat social corporativa. És el promotor del think tank www.ResponsabilitatGlobal.com. A la seva obra 'El nou ambient de responsabilitat social del negoci' argumenta que l'entorn actual exigeix ​​un replantejament de l'activitat econòmica cap a models que integrin l'impacte social com a pilar fonamental. I forma part del Consell Social de CivicAI, organització de la societat civil per abordar lús ètic i responsable de la IA.  

La intervenció tindrà lloc a "Tertúlia ètica civil - Amics de Carlos Upegui", fòrum d'Antioquia liderat per Hernán Saldarriaga, sociòleg i periodista, que fa molts anys que impulsa la reflexió ètica des de www.iletica.org.co. Es tracta d'un grup de professionals conformat per líders empresarials, socials i acadèmics que es reuneixen mensualment des de fa quinze anys per abordar qüestions importants per a Antioquia, Colòmbia i el món.