28.4.23

Responsabilitat Global participa a la #NitdelEmpresa2023 de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) @FegpComunicacio

La Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) reuneix 420 persones de l’àmbit empresarial a la Nit de l’Empresa 2023 celebrada a la Finca Mas Solers.

Responsabilitat Global, com a membre de la FEGP, ha participat de nou a la Nit de l'Empresa.

La Federació Empresarial del Gran Penedès ha celebrat la Nit de l’Empresa i la Gala de Premis FEGP 2023 aquest dijous 27 d’abril a la Finca Mas Solers amb 420 assistents i una àmplia representació institucional del territori.

La presidenta de la FEGP, Neus Lloveras ha posat èmfasi en la necessitat de “Valentia, agilitat i diàleg com a tres actituds que el teixit empresarial de les comarques esperem de l’administració pública”. Roger Torrent ha apel·lat a l’autoestima de les empreses, del territori i del País. Ha citat l’emergència climàtica i la transformació digital com un imperatiu per la generació de territoris competitius.

El Gran Premi FEGP 2023 ha estat per a l’Empresa de l’Any a Liberdúplex, que ha destacat pel la seva trajectòria en el recent celebrat seixantè aniversari i en com ha desenvolupat una via de negoci digital, per adaptar-se a les noves tendències de consum de llibres.

  • Premi Estela Dones d’Empresa 2023, patrocinat per l’Hotel Estela, per a Gemma Casulleras de la ferretaria FECA
  • El Premi Joves d’Empresa 2023, patrocinat per Finca Mas Solers, ha estat per a l’agència de comunicació Madvelous
  • El Premi FEGP 2023 a l’emergència climàtica, patrocinat per Autolica, ha estat per a Gedia España
  • El premi FEGP 2023 al compromís social, patrocinat per Mercadona, ha estat per a CET Penedès
  • El premi FEGP 2023 a la Formació, patrocinat per Prot Energia, ha estat per a La Granja Foods
  • El Premi FEGP 2023 a la Internacionalització, patrocinat per H.Essers, ha estat per a Indústrias Català Incasa
  • El Premi FEGP 2023 a la Innovació, patrocinat per Redman, ha estat per a Onafis
  • Finalment el Premi FEGP 2023 a l’estratègia de comunicació, patrocinat per Ametller Origen, ha estat un Ex Aequo per a Calserra i Cugat Residencial.

Més info: FEGP.cat