29.7.20

TSR i Josep Maria Canyelles reben a Madrid el reconeixement de Corresponsables per la iniciativa Edificis Positius

La cooperativa TSR Territori Socialment Responsable i el seu president Josep Maria Canyelles reben el reconeixement per la seva iniciativa Edificis Positius a la Jornada Corrresponsables de Madrid

Més de 700 persones van assistir a les Jornades Corresponsables que es van celebrar sota el títol 'Les aliances i diàleg amb els grups d'interès: lliçons apreses i reptes de futur' i que van tenir lloc el passat 26 de febrer a Madrid, coincidint amb el 15 aniversari de l'Anuari.

A la trobada va fer la seva primera intervenció pública la nova directora general d'RSE del govern espanyol, Maravillas Espín, destacant que "la reactivació de el Consell Estatal de Responsabilitat Social de les empreses (CERSE) per impulsar l'Agenda 2030 és una oportunitat única per lluitar pels drets humans des de l'equitat i la igualtat ".


A la fi de l'esdeveniment, algunes persones que han contribuït a promoure la responsabilitat social han rebut l'homenatge per part de Corresponsables. Josep Maria Canyelles va rebre el reconeixement per la seva trajectòria i, en concret en aquest moment, per l'impuls a la iniciativa Edificis Positius a través de la cooperativa d'iniciativa social no lucrativa TSR Territori Socialment Responsable:

"Cal donar poder a la ciutadania per ser corresponsable d'aquest canvi, els treballadors de les empreses poden ser veïns i veïnes positives i aportar positivitat". Josep Maria Canyelles"Moltes gràcies especialment a Josep Maria Canyelles i a tot el gran equip de TSR Territori Socialment Responsable per ser corresponsables i per contribuir amb el vostre bon fer a construir junts un món millor des del periodisme i la comunicació responsable. A seguir així, forta abraçada!" Marcos González

0 comentaris: