15.9.19

[JORNADA] Presentació de la iniciativa Edificis Positius a Vilafranca del Penedès aquest dijous 19 al vespre. Sigueu Veïns Positius, Empreses Positives, Ciutats Positives!

  • Vilafranca del Penedès acollirà la presentació d'aquesta iniciativa innovadora adreçada a veïns i veïnes, a ajuntaments i empreses, a organitzacions no lucratives i agents socials.
  • Edificis Positius convida a crear comunitats on les persones puguin viure positivament l'experiència de ser veïns i veïnes, alhora que implica les empreses en la seva responsabilitat social i noves àrees d'activitat econòmica.
Aquest proper dijous 19 de setembre de 2019 tindrà lloc la presentació de la iniciativa “Edificis Positius” a l'Escorxador de Vilafranca del Penedès. La presentació anirà a càrrec de TSR Territori Socialment Responsable SCCL, cooperativa d’iniciativa social sense ànim de lucre, amb l’Ateneu Cooperatiu del Penedès Coopsetània, juntament amb l'alcalde de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

Edificis Positius ajuda a crear comunitats integrades per persones que vulguin viure positivament l’experiència de ser veïns i veïnes al seu edifici, transformant la seva vida quotidiana cap a un model més sostenible, solidari i integrador.

Alhora, obre les portes a noves àrees de negoci per a les empreses locals i compromeses amb el bé comú i la sostenibilitat ja que els edificis esdevindran un nou centre d'activitat. Les empreses hi descobriran línies de futur i oportunitats per uns canvis que ja s'estan produint!

Amb aquesta iniciativa abaixem el gran repte de l'Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides a nivell de carrer, per promoure que qualsevol ciutadà hi pugui contribuir en el seu dia a dia, abordant reptes que afecten les Persones, el Planeta, la Prosperitat, la Pau i els Partenariats.


Quan: 19/09/2019
Horari: 19:00 – 20:30
On: L'Escorxador. C. Escorxador, 21, Vilafranca del Penedès
Contacte: TSR Territori Socialment Responsable, SCCL -930 502 390

Inscriu-t’hi aquí!

I a més suma't a ser Veí Positiu - Veïna Positiva:

 https://edificispositius.cat/sumat/