7.9.19

5a edició dels Premis Dona TIC

Em plau enviar-vos recordatori de la convocatòria de la 5a edició dels Premis Dona TIC, que organitza el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública dins del Pla Dona TIC, amb la col·laboració de l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Els premis tenen un doble objectiu, reconèixer el paper fonamental de les dones en el món professional, empresarial i acadèmic de les noves tecnologies, i oferir referents a les nenes i adolescents que dubten si dedicar-se o no a les disciplines STEM (ciència, tecnologia, enginyeries i matemàtiques) en el futur. 

Aquests guardons promouen l’accés de les dones en l’àmbit tecnològic, n’incrementen la presència, reconeixen el paper essencial d’aquelles que ja pertanyen al món TIC i, en definitiva, fomenten la participació en la construcció de la societat digital amb criteris d’igualtat.

Les dones es poden presentar a una de les 7 categories següents: emprenedora, professional, acadèmica/investigadora, divulgadora, revelació, estudiant i iniciatives referents.

El termini de presentació de candidatures és fins al 16 de setembre de 2019 i el lliurament dels premis tindrà lloc el Dia d’Ada Lovelace, el 8 d’octubre de 2019 a la Sala Barts (Av. del Paral.lel, 62 Barcelona)

Per a més informació, bases dels premis i formulari d'inscripció, consulteu el següent link