4.5.17

Presentació de la campanya Verema Solidària 2017 i de les entitats socials que en seran beneficiàries, amb tast del vi Verema Solidària 2016

Ens complau convidar-vos a l’acte de presentació oficial de Verema Solidària 2017, iniciativa per “tallar amb la pobresa” que organitza activitats de verema per recaptar fons i finançar projectes socials. Després de l’èxit de la 1ª edició a la DO Penedès, en la que més de 200 persones van ser veremadores per un dia, la iniciativa creix i s’estén a la DO Empordà.

A l’acte es donaran a conèixer les dues entitats guardonades amb els Premis Verema Solidària 2017, que lluiten contra la pobresa i l’exclusió social a comarques de les DO esmentades. També es desvetllarà l’objectiu de recaptació dels fons dels que seran beneficiàries. Enguany, les activitats es desenvoluparan al mes de setembre a quatre cellers de les comarques de la DO Penedès i DO Empordà: Raventós i Blanc i Celler Credo, i La vinyeta i Celler Cooperatiu l’Espolla, respectivament.

L’acte es tancarà amb la presentació i degustació del vi Verema Solidària 2016, un vi elaborat en àmfora per Finca Parera amb el raïm collit a la primera edició de la iniciativa.

Barcelona
Dilluns 8 de maig, 18:30 h - Palau Robert, Pg. de Gràcia, 107
Assistents
  • Gemma Daban / Jordi González, portaveus de Verema Solidària
  • Ruben Parera, vinyeró
  • Representants de les entitats socials premiades
  • Representants de cellers coorganitzadors
Penedès
Dimarts 9 de maig, 17h
Castell d’Olèrdola
Carretera C-15 km 10 - Olèrdola

Empordà
Divendres 12 de maig, 11h
Museu del Joguet
Carrer de Sant Pere, 1 - Figueres

Per a més informació i confirmació d’assistència, contacteu amb:
Jordi Gonzàlez  
jordi@impulsafundraising.org   
www.veremasolidaria.org
facebook.com/veremasolidaria
 twitter.com/veremasolidaria   instagram.com/veremasolidaria