1.3.17

Experts expliquen com recuperar una imatge de marca i els elements per fer RSC a la darrera sessió de comunicació


El passat 9 de febrer es va celebrar a la seu del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) una nova sessió del cicle Open Communications Talks CSC que busca ser un punt de trobada d'experts i professionals del sector sanitari i social per abordar els temes referents a la comunicació. En aquesta ocasió, els dos experts convidats van parlar sobre imatge de marca i reputació d'una entitat, i responsabilitat social corporativa. Primer va intervenir el director de Comunicació i Relacions Institucionals del Gran Teatre del Liceu, Joan Corbera, que va fer un recorregut breu pels problemes que va patir el Liceu fins arribar a una crisi de reputació i marca a l'any 2013. A partir d'aquí, Corbera va exposar l'estratègia directiva i en comunicació per tal de millor la imatge de marca incidint en especial en la gestió amb els mitjans de comunicació.


Seguidament, l'expert en Responsabilitat Social Corporativa (RSC) i soci de Vector 5, Josep Maria Canyelles, va abordar els elements metodològics de l'RSC i va establir la materialitat, el diàleg amb grups d'interès i la transparència com a claus per la RSC. Passant pels cinc vectors per fer RSC, Canyelles va insistir que "l'RSC és una qüestió estratègica, que afecta tota l'organització".

A més, Canyelles va explicar la iniciativa Respon.cat, un organisme que vol implicar les empreses i les organitzacions empresarials més compromeses amb la responsabilitat social, amb l'objectiu de promoure un salt qualitatiu i quantitatiu de la responsabilitat social a Catalunya.

Per finalitzar la sessió es va obrir un torn de paraules entre els professionals assistents que van intercanviar amb els dos ponents dubtes, opinions i experiències. Si no vas poder assistir pots recuperar la sessió al nostre perfil de Periscope. I, cal recordar, que sempre es poden seguir en directe per Periscope i Twitter les Open Communication Talks CSC, sota l'etiqueta #comtalksCSC. La propera d'aquestes sessions serà sobre comunicació al pacient en entorns digitals i se celebrarà el 13 de juny, la inscripció és gratuïta però necessària per l'aforament de la sala.

Font: Consorci

Notícia anterior: La comunicació institucional i la RSC, a la propera sessió oberta de Comunicació