18.5.17

S’obre la convocatòria 2017 del programa RSE.Pime

Presentacio_RSE.Pime_2016_portada
  • L’edició 2017 del programa RSE.Pime obre la convocatòria fins al 20 de juny.
  • L’RSE.Pime, el programa de referència en Responsabilitat Social per a les pimes catalanes, ofereix de nou l’oportunitat d’elaborar un pla d’acció d’RSE en 5 sessions.


Respon.cat obre la convocactòria per a l’RSE.Pime 2017, una nova oportunitat per a les pimes catalanes d’elaborar un pla d’acció de Responsabilitat Social en 5 sessions. Es poden presentar les sol·licituds per a participar en el programa fins els 20 de juny emplenant aquest formulari. Es comunicarà les organitzacions seleccionades el 28 de juny.
Vegeu la presentació del programa RSE.Pime 2017
Vídeo RSE.Pime 2015
Tot el que cal saber sobre l’edició RSE.Pime 2017:
  • Localització: Les sessions es faran al Palau Macaya de Barcelona, amb excepció de la sessió d’avaluació, que pot comportar una sortida fora de Barcelona. Les consultories es fan a la seu de l’empresa.
  • Objectiu: Es pretén que les empreses participants acabin disposant d’un Pla d’acció d’RSE que hagi estat elaborat per elles mateixes, seguint la metodologia proposada i gaudint de l’acompanyament expert i espais de trobada amb les altres empreses participants.
  • Seguiment: la metodologia inclou un seguiment dels participants, amb contacte periòdic per a assegurar el progrés, si bé la càrrega de feina correspon a cada empresa participant. Aquest seguiment implica llançar els avisos d’agenda, anar aportant materials, possibilitat de contacte telefònic o telemàtic per a solucionar temes puntuals…
  • Experts i consultors: Les sessions seran dinamitzades per dos experts, als quals s’afegiran dos consultors més per a disposar d’un equip que es puguin repartir les empreses per al seguiment i consultoria.
  • Participants: Es preveuen entre 15 i 20 empreses participants. El públic objectiu són empreses petites, també obert a pimes mitjanes i a microempreses.
  • Compromís: Les persones representants hauran de ser de nivell directiu, especialment el màxim directiu. Se n’espera un alt nivell de compromís per a seguir el programa i finalitzar-lo amb èxit.
  • Continuïtat: Es convidarà a ser part de la comunitat RSE.Pime, que es crearà per a mantenir la xarxa de relacions, intercanviar experiències, fer preguntes i donar consells i mantenir-se informat dels esdeveniments interessants, iniciatives i esdeveniments sobre l’RSE…
  • Gratuït: La participació de les empreses és gratuïta, atès el finançament de la Generalitat de Catalunya i de l’associació Respon.cat.
També us pot interessar saber com participar al Programa RSE.Pime i per què participar al programa RSE.Pime.
Les pimes interessades poder obtenir més informació a través d’aquest enllaç i poden sol·licitar de participar-hi emplenant aquest formulari abans del 20 de juny.

El proper 29 de maig se celebrarà l’acte de cloenda de l’edició RSE.Pime 2016 a la Casa Llotja de Mar de Barcelona, on es faran públiques les fitxes de Bones Pràctiques i es reconeixeran les organitzacions participants en el programa RSE.Pime 2016. Durant l’acte es donarà el tret de sortida institucional a la nova edició del programa amb la presència del conseller d’Empresa i Coneixement Jorgi Baiget.
Combinat_Rse.Pime







El Programa RSE.Pime, està promogut per Respon.cat, amb la col·laboració del Consell de Cambres de Comerç de Catalunya i l’Obra Social “la Caixa” i el suport del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.