16.8.06

Comptabilitat socialment responsable

El segon dossier editat per MediaResponsable se centra en l'RSE i les Finances, amb la participació de diferents veus especialitzades i uns extractes de les informacions sobre les pràctiques responsables de cada banc i caixa.

Amb el títol de "Contabilidad socialmente responsable", Josep Maria Canyelles, en qualitat de membre de de la Comissió d'Intangibles de l'ACCID, presenta un article a l'apartat de Tribuna del dossier, on destaca la necessitat de treballar alhora per la gestió dels intangibles i la seva "captura" comptable per tal de posar-los en valor.

Al mateix dossier hi trobareu també una entrevista a Matt Christensen, director executiu d'Eurosif, i altres articles de Pablo Nieto (AECA), Javier Rodríguez (AERI), José Luís Fernández (EBEN), Jordi Marí (FETS), Pedro M. Sasia (FIARE), Ángel Martínez-Aldama (INVERCO), Laura Albareda (IPES-ESADE), Orencio Vázquez (Observatorio RSC), y Javier W. Ibáñez (coordinador llibre "Responsabilidad social de la empresa y finanzas sociales".

Podeu accedir a l'article.

2.8.06

Mediació Comunitària i Resolució de Conflictes Públics

El proper 24 de novembre s'inicia la 2 edició de la Diploma del Postgrau en Mediació Comunitària i Resolució de Conflictes Públics. Des d'avui mateix fins a quinza dies abans de la data esmentada podeu consultar el programa i matricular-vos. Aquest és el primer i l'únic postgrau a Catalunya específicament sobre la Resolució del conflicte públic i des de les formules de la gestió positiva del conflictes tot aprofitant el coneixement i la pràctica de les experiències posades en marxa a diferent ajuntaments en els darrers anys, les recerques desenvolupades per l'equip d?investigadors del Grup de Recerca i Estudis dels Conflictes (GREC).

Per segon any, aquest postgrau compta amb la col·laboració de Responsabilitat Global. Enguany, a més, també hi col·laboren la Direcció General de Participació Ciutadana de la Generalitat de Catalunya, l'Associació Catalana de Municipis i Comarques, la Federació de Municipis de Catalunya, l'Ajuntament de Girona, el Consell Comarcal del Pla de l'Estany, i la Fundació Iwith.org.