23.3.19

Canyelles tutoritzà un taller sobre el progrés en la gestió de l'RSC en matèria ambiental per a organitzacions membres de La Unió

Josep Maria Canyelles i Marc Brugueras, de Vector5, van tutotitzar el IV Taller monogràfic per a aprofundir en les pautes de progrés, organitzat per la Fundació La Unió.

Aquest quart taller monogràfic es centrarà en una de les àrees crítiques per al progrés en la gestió de l'RSC, com és l'impacte en el medi ambient. 

La Unió entén l'RSC com un estil de gestió que integra compromisos ètics i de sostenibilitat orientats a resultats socials, econòmics, laborals, ambientals o de bon govern mitjançant el diàleg amb els grups d'interès, la pròpia conducta corporativa, les bones pràctiques i la transparència. Amb la voluntat d'ajudar a les entitats associades a desplegar les seves pròpies polítiques de gestió de l'RSC, l'any passat vam realitzar tres tallers monogràfics amb les fitxes de progrés elaborades amb el Consell Tècnic Assessor de Responsabilitat Social Corporativa de La Unió. Vam presentar les d'ètica organitzacional, de transparència i de participació i implicació de les persones.
Les decisions i les activitats de les organitzacions sempre generen impactes en el medi ambient, amb independència d'on s'ubiquin. Per reduir els seus impactes ambientals, les organitzacions haurien d'adoptar un enfocament integral que considerin les implicacions directes i indirectes derivades de la seva activitat.

Vegeu notícia anterior: Taller Monogràfic d'aprofundiment en la Fitxa de Progrés Medi ambient