26.10.15

Jornada RSE a Montornès del Vallès: demà 27 octubre de 15 a 18h


  • Darrera sessió del cicle de tallers i xerrades gratuïtes que s’ha organitzat per al mes d’octubre adreçades a l'empresa i l'emprenedoria.
  • El taller és gratuït i va a càrrec de Josep Maria Canyelles, expert de Responsabilitat Global.

La responsabilitat social corporativa de les empreses

Dia i hora: dimarts 27/10/2015 de les 15:00 a les 18:00

El Casal de Cultura acull avui el sisè i últim taller programat dins del cicle Nous reptes per a les empreses i l’emprenedoria, organitzat pel Departament municipal d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç amb el suport de la Diputació.

La formació té per objectiu fomentar que les PIMES prenguin la responsabilitat social corporativa com un estil de gestió propi vinculat als valors de l’empresa.


Cicle “Nous reptes per a les empreses i l’emprenedoria”
Durant el mes d’octubre es durà a terme a Montornès el cicle “Nous reptes per a les empreses i l’emprenedoria”. És la quarta vegada que el Departament Municipal de Promoció Econòmica organitza una programació de formació gratuïta adreçada específicament a les persones que tenen inquietuds emprenedores i a l’empresariat. L’objectiu és ajudar-los a dinamitzar els seus projectes i a afrontar els reptes que se’ls plantegen.

Temàtiques pràctiques, atractives i interessants 
Les sessions aniran a càrrec d’especialistes i docents amb una àmplia trajectòria en cadascuna de les matèries que es tractaran. Abordaran qüestions com la fidelització dels clients, el paper de les xarxes socials en el món empresarial, la negociació, responsabilitat social corporativa, gestió i competitivitat, així com qüestions d’especial rellevància per a l’emprenedoria i el jove empresariat.

Inscripcions:

Biblioteca de Montornès
C. de Can Parera, 34
Tel. 93 568 65 30
b.montornes@diba.cat
Horaris: de dl. a dv. de 15.30 a 20.30 h; dj. també de 9.30 a 13 h i ds. de 10 a 13 h
Dept. Mpal. d’Ocupació, Promoció  Econòmica i Comerç
C. de la Pau, 10
Tel. 93 566 70 04
empresa@montornes.catHorari: de dl. a dv. de 9 a 14 h
ON LINE, a través del següent FORMULARI

Font: Ajuntament de Montornès del Vallès 
PDF amb tot el cicle 
Info anterior: Jornada RSE a Montornès del Vallès: 27 d'octubre