10.5.23

JORNADA COL·LOQUI “Com les organitzacions de referència en el món de la salut gestionen l’RSC”. Dimecres 17 - 18h

El sector de la salut i el social són fonamentals per a la resiliència de la societat. La seva responsabilitat davant la societat és missional però s'ha de gestionar activament, no sols a partir de les activitats que els són pròpies per la seva funció sinó comprenent i avançant-se a les inquietuds, necessitats i reptes dels grups d'interès i de la comunitat. Ens hi acompanyeu?


Us convidem el proper dimecres 17 de maig a les 18h a la jornada col·loqui “Com les organitzacions de referència en el món de la salut gestionen l’RSC“, organitzada per ESCI-UPF i Respon.cat amb la col·laboració de la Unió Catalana d’Hospitals.

Dos hospitals i una obra social exposaran els seus models i podrem debatre sobre reptes i tendències en aquest sector en matèria de Responsabilitat social.

L’enfocament estratègic de la responsabilitat social al sector sanitari implica integrar consideracions socials, ètiques i ambientals a totes les àrees de l’organització. A la jornada col·loqui “Com les organitzacions de referència en el món de la salut gestionen l’RSC” coneixerem els seus models i podrem debatre sobre reptes i tendències en aquest sector en matèria de Responsabilitat social.


PROGRAMA

Dimecres 17 de maig 18 – 19.30h
ESCI – UPF ( Pg. de Pujades, 1, 08003 Barcelona)

  • Presentació i moderació: Josep Maria Canyelles i Pastó, coordinador de Respon.cat
Taula rodona
  • Anna Jover Moreno, cap d’Àrea de Responsabilitat Social Corporativa de l’Hospital Clínic
  • Oriol Bota i Arqué, director de l’Obra Social Sant Joan de Déu
  • Sara Pons, responsable d’Atenció Espiritual (Laica) de la Fundació Sanitària Mollet
Col·loqui
  • Tancament: Maria Emília Gil Girbau, directora tècnica de la Fundació Unió Catalana d’Hospitals