22.4.22

ATENCIÓ PIMES: Respon.cat llança la nova edició del Programa RSE.Pime, un pla d’acció en RSE en 10 sessions per guanyar competitivitat orientant-se a un propòsit empresarial  Llancem l’RSE.Pime 2022-2023, el programa de referència en Responsabilitat Social per a les pimes catalanes.
  Una nova oportunitat per fer un salt qualitatiu de la gestió de la Responsabilitat Social i orientar-se a un propòsit empresarial.
  L'acompanyament RSE.pime consta de vuit sessions en línia, dues sessions presencials grupal i dues consultories in company.
Vols fer un salt qualitatiu en la gestió de la teva RSE? L'RSE.Pime és la teva oportunitat!Més informació sobre l'RSE.Pime


Sol·licitud d'inscripció a l'RSE.Pime
 

✅    RSE.Pime és un programa pràctic d’implantació de la Responsabilitat Social a les Pimes catalanes

✅    Les empreses participants disposen d’un Pla d’acció a mida per mitjà d’un procés de 10 tallers grupals i dues consultories a l’empresa.

✅    Amb RSE.Pime es genera un espai d'intercanvi i debat amb pimes compromeses amb els valors i la sostenibilitat com a elements competitius de les organitzacions.

El programa RSE.Pime s’estructura com una xarxa d’aprenentatge de Responsabilitat Social que pretén la integració de la sostenibilitat en les pimes seleccionades com a participants.

Durant mig any, directius i directives de pimes es reuneixen un cop al mes en un grup amb totes les organitzacions participants per aprofundir en el sentit empresarial de l’RSE i desenvolupar el propi Pla d’acció. Facilita eines i procediments de millora en la gestió econòmica, social i ambiental  a partir  de  la  implantació  dels valors d’RSE a la cultura empresarial de l’organització.
La força d’RSE.Pime és que ofereix a les empreses de manera àgil un programa complet d’aprenentatge sobre l’RSE amb 10 tallers en grups reduïts de nivell directiu, més dues sessió de consultoria a l’empresa, i una darrera trobada general per avaluar, tot orientat a l’acció.Preguntem a les empreses participants de l'edició actual Què us ha aportat el Programa RSE.Pime?