22.3.16

Dia Mundial de l’Aigua: Infografia del cicle de l'aigua

Amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua, que es commemora avui, dia 22 de març, el Centre de Terminologia TERMCAT publica la infografia El cicle de l'aigua.

El producte inclou mitja dotzena de termes en català, amb la corresponent definició: evaporació, evapotranspiració, condensació, precipitació, infiltració,aigües superficials i aigües subterrànies.

La jornada d’avui pretén conscienciar sobre la funció essencial de l'aigua i defensar-ne la gestió eficient. Sota el lema, "Aigua i treball", aquest any les Nacions Unides en destaquen la rellevància com a element per crear llocs de treball i com a mitjà de desenvolupament econòmic, social i humà.

Juntament amb la infografia sobre el canvi climàtic, difosa recentment, la publicació representa un avançament de la publicació en línia de la segona edició del Diccionari de gestió ambiental, que està elaborant el TERMCAT amb la col·laboració del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i el suport de la Diputació de Barcelona.



Autoria i edició:
Amb el suport de:

Si heu de fer referència a aquesta publicació, la citació recomanada és la següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. El cicle de l'aigua [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, 2016.
<http://www.termcat.cat/docs/Cicle_Aigua/>