18.12.14

Canyelles, entrevistat aquesta tarda a la COPE sobre RSE de les pimes i l'acte de Respon.cat

Josep Maria Canyelles ha estat entrevistat aquesta tarda a la COPE, per parlar de Responsabilitat Social. A l'entrevista s'ha explicat que aquest dilluns ha tingut lloc un acte en què s'han reconegut vint pimes per bones pràctiques de Responsabilitat Social.

L'esdeveniment, organitzat per Respon.cat, la iniciativa empresarial per al desenvolupament de l'RSE a Catalunya, pretenia mostrar que les pimes també gestionen la responsabilitat social amb un gran sentit de compromís cap a la societat.

L'expert en RSE també ha hagut de donar pistes sobre el sentit empresarial de l'RSE, mostrant que hi ha moltes pimes gestionant l'RSE, i explicant que com més petita és l'empresa menys importància tenen els aspectes de màrqueting i més rellevància adquireixen les motivacions relacionades amb el desenvolupament de valors interns de l'organització, entre les causes per gestionar l'RSE.

L'entrevista s'ha fet en els darrers vint minuts del programa La Tarda, de la Cope Catalunya i Andorra, que s'emet de dilluns a divendres de 18 a 19h.