3.5.13

Vídeo de difusió de l'ESCACC: Què és l'adaptació al canvi climàtic?

Logo ESCACC

A Brussel·les, la Direcció General del Clima de la Comissió Europea fa la presentació de l’Estratègia Europea d’Adaptació al Canvi Climàtic.

La comissària Connie Hedegaard, que fa pocs dies visità Catalunya i s’entrevistà amb el President de la Generalitat, ha insistit diverses vegades en la importància de les polítiques nacionals, regionals i locals per adaptar-se als impactes observats i previstos del canvi climàtic a Europa. És per això que coincidint, avui, amb l’acte que es fa a Brussel·les, s’ha acabat d’editar un vídeo de difusió de l’Estratègia Catalana d’Adaptació al Canvi Climàtic (ESCACC), document que fou ja aprovat pel nostre govern el novembre de 2012. Amb aquest vídeo es pretén arribar al màxim nombre de ciutadans, entitats, empreses i organismes del nostre país perquè prenguin consciència de què el canvi climàtic a Catalunya és una realitat inqüestionable i que disposem del coneixement, els mitjans i les eines per a adaptar-nos-hi. En breu s’editaran les versions d’aquest vídeo en anglès, castellà i francès:
Per reproduir correctament aquest contingut és necessari instal·lar el programari Adobe Flash Player. Si us plau, baixeu-vos l'última versió, només us requerirà uns instants.