19.5.13

Conflicte Públic. 30 articles breus sobre la Resolució de Conflictes

M'agradaria molt que em volguessis acompanyar a la presentació del meu recent llibre, e-book, "Conflicte Públic. 30 articles breus sobre la Resolució de Conflictes" que es farà el proper dimarts 21 de maig a les 19.30 hores a la sala Miquel Diumé de l'Ajuntament de Girona.

Per aquesta presentació comptarem amb el Sr. Carles Puigdemont, Alcalde de Girona, del Sr. Jordi Xargayó, director el Diari de Girona, del Sr. Joan Saurina, director de la Fundació UdG, i del Sr. Enric Llauger, exregidor de l'Ajuntament de Girona i alumne de la 8a edició del Postgrau de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària.
  • Als presents se'ls facilitarà un exemplar del llibre a partir de l'accés gratuït per internet.
  • Es prega confirmació d'assistència al correu electrònic: info@resoluciodeconflictes.org
El llibre i els autors

Xavier Pastor."Conflicte Públic. 30 articles breus sobre la Resolució de Conflictes". 2012. Etervisual. (conté articles elaborats conjuntament amb l'Eduard Carrera)

Conflicte PúblicPrimer llibre a casa nostra que aborda i tracta exclusivament el Conflicte públic i ofereix claus i processos per a la seva gestió i resolució.

Aquesta publicació recull un conjunt d’articles de premsa on s’expliquen de forma atractiva i pedagògica conflictes públics, i, a la vegada, es comenten i s’apliquen formules provades per a la seva gestió i Resolució positiva i amb èxit.

Els trenta articles d’aquest llibre tracten conflictes públics, des de la seva triple vessant: 1) problemes que impliquen o afecten a les persones com a  ciutadans; 2) situacions i fets que reclamen una resposta des dels governs i les administracions públiques, com a garants i responsables de la seguretat i l’estabilitat socials; i 3) esdeveniments i declaracions d’assumptes conflictius que s’informen en els mitjans de comunicació, que esdevenen i es fan públics.

Comprar en versió KINDLE

Comprar en versió TABLETA i ordinador


Xavier PastorXavier Pastor

Politòleg i conflictòleg. Director del Postgrau de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària de la UdG (Fundació UdG). Autor i coautor de diferents investigacions a Catalunya i de llibres: Guia pràctica de la gestió de conflictes en el teixit associatiu i de voluntariat (2006); Mediació Comunitària i Gestió Alternativa de Conflictes. De las experiencies a la bones pràctiques (2007). Conflictes i Conflictologia (2008). Materials del Llibre Blanc de la Mediació a Catalunya (2009). Col·laborador docent de diferents Masters d'altres Universitats i Escoles de Postgrau. Articulista d'opinió al Diari de Girona i d'El Periódico de Catalunya. Fundador i soci d'IdealSolucions.

Eduard CarreraEduard Carrera
Economista i conflictòleg. Mediador i facilitador comunitari a Olot. Coordinador del Diploma de Postgrau de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària de la Universitat de Girona (Fundació UdG). Fundador i soci d'IdealSolucions