10.3.13

Les empreses també poden opinar per a millorar xarxanet.org

Xarxanet.org també pot ser un recurs per a les empreses interessades a estar en contacte amb el món associatiu i de voluntariat.

Per això, ara des de les empreses també podeu aportar la vostra opinió per a millorar els serveis d'aquesta plataforma que informa sobre l’actualitat del món de les entitats i el voluntariat, ofereix recursos i serveis d’assessorament a les entitats i és el punt de trobada del món associatiu català.

Xarxanet.org és un portal web gestionat per diverses organitzacions representatives del sector associatiu, amb l'impuls de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat de Catalunya.. La seva finalitat és millorar la societat a través de reforçar les entitats i el voluntariat de Catalunya.

Lot de productes solidaris d'Intermón OxfamAjuda'ns a millorar xarxanet.org i guanya un lot solidari! 

Xarxanet.org vol saber l'opinió dels seus visitants i usuaris per tal de continuar millorant el portal. Només per col·laborar i omplir el qüestionari entraràs en el sorteig de 3 lots solidaris d'Intermón Oxfam.
Per tal de continuar millorant, xarxanet.org vol saber la teva opinió i les teves necessitats respecte el món de les associacions i el voluntariat. Col·labora i dóna la teva opinió omplint aquest breu qüestionari!
Fes el qüestionari!
Guanya un lot solidari!
Pel sol fet d'omplir el qüestionari entraràs en el sorteig de 3 lots solidaris d'Intermón Oxfam. El sorteig es realitzarà el dia 2 d'abril i es comunicarà a les persones guanyadores a través de correu electrònic.

Nota sobre el qüestionari:
Es garanteix l'anonimat i el secret de les respostes tot respectant el secret estadístic i la protecció de dades personals.


Nota: hem parlat anteriorment de xarxanet.org en aquest blog