2.3.13

Innovacions socials del Mobile World Congress 2013

Foto: Lisset Vázquez Meizoso a Alartec.com #mwc13social

Recollim les diferents iniciatives i aplicacions de caire social que s'han presentat durant la darrera edició del Mobile World Congress 2013.
 


Amb l'app es poden controlar les zones d'estacionamentDiscapacitats gironins treballant amb l'aplicació GesBlue App

L'aplicació permet la gestió integral de les superfícies d'aparcaments controlats. Realitzada pel Grup Mifas, ha sigut presentada al Mobile World Congress. L'aplicació és molt senzilla d'utilitzar i permet la gestió i tramitació de denúncies.


El projecte e-VirtualPersonalTrainer de l'empresa EmoviliaIncorporació de NFC per a usos socials gràcies a Emovilia

Una de les novetats del Mobile World Congress és la expansió de la tecnologia NFC. La empresa catalana Emovilia està començant a implementar aquesta tecnologia per a usos socials. Els dos projectes presentats són E-NFCcard i E-VirtualPersonalTrainer.

Genaker Cloud PPT, l'aplicació que permet disposar d'un walkie talkie al mòbilGenaker Cloud PPT, un Walkie Talkie al teu mòbil

Aquesta aplicació, desenvolupada per l'empresa catalana Genaker, és ideal per entitats que organitzen esdeveniments com concerts o festivals. L'aplicació ens permet estalviar-nos moltes trucades telefòniques i problemes amb els habituals aparells de radiofreqüència. L'empresa també ven “smartphones” preparats per fer de “Walkie Talkie”.


Captura de Mobile Acessibility, l'aplicació per a superar barreres als mòbils. Code Factory presenta Mobile Acessibility al Mobile World Congress

L'empresa de Terrassa presenta aquesta aplicació pensada per la gent que té problemes d'accessibilitat. De totes les aplicacions presentades al congres és potser una de les poques que està pensada per gent amb discapacitats. La sensibilització d'aquest aspecte és més gran als Estats Units que no pas a l'Estat Espanyol.