17.3.13

Catàleg de bones pràctiques: 19 vídeos d'accions catalanes de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2012

Recull d’actuacions catalanes realitzades en la IV edició de la Setmana que té per vocació oferir nous recursos i idees a entitats de cara a fomentar la prevenció de residus.

Us presentem una selecció de 19 exemples reals d’accions de sensibilització en prevenció de residus desenvolupades per responsables de projecte catalans en el marc de la IV edició de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

Aquest material recull actuacions interessants realitzades en l’edició de 2012 de la Setmana amb la vocació de recopilar idees i oferir nous recursos a les entitats de cara a fomentar bones pràctiques en la prevenció de residus. Trobareu accions que tracten les diferents etapes de la vida útil d’un producte, des del disseny, la producció, la distribució i el consum fins al final de la seva vida útil. L’objectiu és aconseguir un canvi de comportament tant en els patrons de consum de la població com en el disseny dels productes.

Aquí podeu veure el vídeo resum de l'edició 2012:



Aprofitem l’ocasió per convidar-vos a participar a la V edició de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus que enguany se celebrarà del 16 al 24 de novembre de 2013.
Més informació: Vídeos activitats 2012