2.2.13

He rebut la resposta del govern americà

Fa dos mesos vam explicar a "els reptes democràtics es globalitzen en un entorn virtual" que la Casa Blanca s'hauria de pronunciar-se sobre el cas català, ja que el govern dels Estats Units disposa d'un mecanisme de participació directa a través del qual donen resposta a les demandes expressades per més de 25.000 persones.

Com a firmant, he rebut la resposta del govern usamericà:
Petition Response: Our Response to the People of Catalonia
By Caitlin Hayden, Deputy NSS Spokesperson and Assistant Press Secretary

Thank you for your petition regarding the people of Catalonia. The United States recognizes the unique culture and traditions of the Catalan region, but considers the status of Catalonia to be an internal Spanish matter. We are confident that the Government and the people of Spain will resolve this issue in accordance with their laws and Constitution.
No es podia esperar una altra resposta. Al capdavall, la pretensió no era altra que anar internacionalitzant el fet català i la situació excepcional que estem vivint. És un més dels petits passos que acompanyen el procés de transició nacional que de manera pacífica, dialogant i democràtica els ciutadans de Catalunya han decidit majoritàriament emprendre.