2.2.13

Càpsules biodegradables de cafè ecològic

Fins ara sols ens constava les càpsules monodosi de Cafès Novell. Ara també se'n pot trobar un altre a Veritas, que a més té la particularitat que es pot fer servir en les cafeteres de Nespresso.

Aquesta és la notícia de Veritas:

Un producte molt especial arriba a les nostres botigues: les càpsules biodegradables de cafè. Són una novetat en el nostre assortiment, ja que fins ara no havíem trobat unes càpsules que fossin respectuoses amb el medi ambient.

S'elaboren amb ingredients vegetals –sense alumini, que pot arribar al cafè quan la màquina perfora la càpsula- i es degraden en 6 mesos. Per això, podem dir que les càpsules de l'empresa Ethical Coffee Company són la combinació perfecta de tecnologia i respecte al medi ambient.

El cafè que contenen és Aràbica 100%, elaborat en condicions de producció ecològica. És a dir, sense pesticides ni herbicides per al seu cultiu, ja que utilitza la fauna local per combatre els insectes que puguin fer malbé la plantació de cafè. A més, no fan ús de tècniques industrials, més rendibles, que alteren el sabor del cafè. A més, aquestes càpsules es poden utilitzar amb les cafeteres de Nespresso.