31.1.13

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), organització adherida al Programa d’Acords Voluntaris, posa en circulació el seu primer bus híbrid elèctric

El nou bus està previst que estalvïi un 30% de combustible

Logo TMB
Un nou bus híbrid elèctric producte de la transformació del model que funciona amb gas natural comprimit ha començat a circular amb passatgers en la línea 37 i es preveu que sigui capaç de reduir el consum de combustible en un 30%, ajudant a disminuir les seves emissions.

Segons un comunicat de la companyia, al vehicle convencional se l’han afegit  dos motors elèctrics que reben l’electricitat produïda per un generador acoblat al motor tèrmic, un sistema que recupera l’energia de les frenades i altres elements, de forma que el bus circula únicament amb l’energia dels motors elèctrics i fa ús del motor de gas natural com generador d’electricitat quan no ja no té reserves.

TMB va realitzar prèviament un exhaustiu programa de probes sobre el model, i ara aplicarà la mateixa transformació en altres deu autobusos de la seva flota durant els pròxims mesos, un procés possible gràcies a un conveni amb Gas Natural Fenosa per a la reducció d’emissions dels autobusos vigent des de 2010.

Des de gener del 2011 TMB és una organització adherida al Programa d’Acords Voluntaris de manera que inventaria les seves emissions de GEH i executa mesures de reducció anualment.

1 comentaris:

truongmuunghenhan ha dit...

Thanks for sharing, nice post!

Phục vụ cho nhu cầu vận chuyển hàng hóa bắc nam bằng đường sắt ngày càng lớn, dịch vụ vận chuyển ô tô bằng đường sắt và vận tải, gửi hàng hóa gửi xe máy bắc nam bằng tàu hỏa bằng đường sắt cũng đã xây dựng nên những qui trình, dịch vụ vận chuyển container lạnh bắc nam chuyên nghiệp và có hệ thống. Đảm bảo mang đến chất lượng tốt nhất cho khách hàng sử dụng dịch vụ.